Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Активна молодь - сильна громада

Дата: 23.03.2024 10:53
Кількість переглядів: 1003

Фото без опису

Ратнівська громада стала учасницею проєкту  «Активна молодь-сильна громада», який реалізує  громадська організація «Центр політичних студій» за підтримки Проєкту US  «ГОВЕРЛА» у десяти громадах Волині.
21 березня в залі засідань Ратнівської селищної ради відбулась  зустріч активної молоді нашої громади з представниками Громадської організації «Центр політичних студій». В ході зустрічі учасники обговорили шляхи реалізації проекту, можливості участі наших небайдужих співгромадян у різноманітних тренінгах, молодіжних таборах та форумах.
Проєкт спрямований на підтримку Молодіжних рад, щоби вони стали спроможними, активними та впливовими у  прийнятті рішень соціально-економічного розвитку та сфери молодіжної політики громади. На учасників чекає «Школа Молодіжної ради», котра передбачає чотири навчальні одноденні модулі, а ще багато цікавих нетворкінгових активностей, роботу з експертами та фінальний форум, де всі матимуть змогу поділитися досягненнями.
Налагодження ефективної взаємодії між місцевим самоврядуванням та молоддю Ратнівської ТГ спрямоване на забезпечення вирішення питань, що повʼязані із життям молоді та її участі в усіх сферах життя громади.
В ході заходу Ратнівський селищний голова Віталій БІРУК та директор ГО «Центр політичних студій» Віталій СВІТЛИК підписали меморандум про співпрацю.
Предметом та метою Меморандуму є розвиток співробітництва в питаннях співпраці у впровадженні молодіжної політики, забезпечення взаємодії між громадською організацією та Ратнівською селищною радою у питаннях впровадження молодіжної політики на рівні громади, підтримка діяльності молодіжної ради.
Очільник громади Віталій БІРУК зазначив, що саме цей проєкт є додатковою можливістю для самореалізації молоді та розвитку молодіжної ради у громаді, а співпраця допоможе реалізувати цікаві ініціативи для  молоді.
Адже саме молоді жити і працювати в громаді, робити її кращою і комфортнішою для людей.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь