Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мама, тато, я – спортивна сім’я

Дата: 10.04.2024 16:22
Кількість переглядів: 1050

Фото без опису

07 квітня на базі Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я», організований управлінням гуманітарної політики Ратнівської селищної ради.
В рамках проведення цього заходу організатори намагались привернути увагу підвищенню ролі сім’ї в системі фізичного виховання населення, організації активного сімейного дозвілля, залучення сімей до рухової активності і занять фізичною культурою та спортом.

За щоденними клопотами родинам не так вже і часто випадає нагода разом провести час, дружно позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому основною метою фестивалю було спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом.

Учасники спортивних змагань хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників України та виконали Державний Гімн України. З привітальним словом виступив Ратнівський селищний голова Віталій Бірук, який зазначив, що здорова родина – це міцна держава, побажав учасникам фестивалю чесної і конкурентної боротьби та перемоги найсильнішим.

Запальним танцем учасників та гостей змагань привітали вихованці старшої групи класу хореографії Ратнівської дитячої музичної школи.

Право називатися найспортивнішою сім’єю виборювали п’ять родин закладів освіти Ратнівської селищної ради. Ратнівський ліцей № 2 ім. М. Заліпи Ратнівської селищної ради представляла сім’я Ковчів, Здомишельський ліцей Ратнівської селищної ради – сім’ї Чернусь та Хомуків, Опорний заклад освіти «Кортеліський ліцей імені Василя Крнелюка Ратнівської селищної ради» - сім’ї  Ярошуків та Швеків. Змагання проводились у вигляді спортивних естафет, які були направлені на розвиток сили, спритності, швидкості, фізичних вмінь та навичок. Сім’ї показали справжній приклад єднання і взаєморозуміння, всі сімейні команди були налаштовані на перемогу.

Організатори доклали зусиль, щоб змагання проходили у дружній та позитивній атмосфері, були веселими і справедливими. За підсумками суддівських протоколів визначені переможці та призери фізкультурно-оздоровчого фестивалю. Перемогу виборола команда сім’ї Ковчів, II місце у сім’ї Ярошуків, III місце зайняла команда родини Чернусь. В особистому конкурсі «Найкращий тато» I місце здобув Іван Ковч, II місце отримав Анатолій Ярошук, III місце виборов дідусь родини Чернусь Микола Гурський. У конкурсі «Найкраща мама» I місце в Олени Швек, II місце здобула Юлія Ярошук, III місце зайняла Валентина Ковч. У змаганні «Найкраща дитина» I місце посіла Вероніка Чернусь, II місце виборов Рувим Ярошук, а III місце отримала Злата Ковч.
В загальнокомандному заліку переможці та призери були нагороджені медалями, дипломами та подарунками, в конкурсі сімейного малюнка - грамотами і подарунками, в особистих конкурсах переможці були нагороджені грамотами, подарунками, призери - грамотами.

Всі родини отримали неймовірне задоволення від участі у фестивалі, спортивний захід подарував їм енергію, бадьорість і наснагу. 

Бажаємо нашим сім’ям завжди бути здоровими та спортивними.


Управління гуманітарної політики  
Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь