Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про бюджет, комунальне господарство та інші питання - на черговому засіданні виконавчого комітету

Дата: 30.04.2024 08:25
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

29 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Ратнівської селищної ради, на якому було розглянуто 49 питань порядку денного.

На початку засідання виконавчого комітету начальник фінансового відділу Ратнівської селищної ради Людмила Ковч проінформувала присутніх про виконання бюджету Ратнівської селищної територіальної громади за І квартал 2024 року. Власні доходи бюджету виконано на 83,2 відсотка, недовиконання склало 3,6 млн грн. Причиною недовиконання бюджету є стягнення Державною податковою службою з бюджету громади коштів, сплачених у 2023 році не за місцем реєстрації податкового агента. В цілому доходи з дотаціями та субвенціями склали 45,2 млн грн, видатки - 43,7 млн грн.

Члени виконкому погодили штатний розпис комунального підприємства Ратнівського виробничого управління житлово-комунального господарства Ратнівської селищної ради.

У сфері захисту прав дітей було прийнято рішення про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, як такій, що зазнала психологічного насильства у зв’язку зі збройною агресією російської федерації проти України. Відповідним рішенням зазначений статус було надано дитині зі складу сім’ї  внутрішньо переміщених осіб.

Також підтримано такі рішення: про надання дозволу на укладення договору на поділ спадкового майна від імені малолітніх дітей; про надання статусу дитини-сироти; про недоцільність позбавлення батьківських прав громадянки відносно її малолітніх дітей.

У сфері містобудування та архітектури прийнято рішення, які стосуються присвоєння адрес об’єктам нерухомості громадян, а саме: Михалевича І. В., Михалевич Н. Ф., Бурчак К. В., Андросюка В. М., Лещука А. М., Литвинець Ю. А., Кокіци Н. М., Фіщук К. В.,Куцик В. М., Соботовича Ю. А., Ятчука І. О., Головій Л. М., Хвещук Т. М., Токарської Л. А., Семенюк І. А., Коротинського Ю. В.; про присвоєння адреси житловому будинку громадянина Ващука І. В., про зміни адреси житлового будинку: Рудчика М. Й., Лещук О. А., Соботовича М. І., Ващука А. І. Також надано дозвіл суб’єктам господарювання на провадження підприємницької діяльності шляхом виїзної торгівлі  та надання послуг в місцях масового відпочинку людей біля водойм, в парках та скверах на території Ратнівської селищної ради та дозвіл фізичній особі – підприємцю Ващук Т. М. на розміщення зовнішньої реклами.

У сфері комунального господарства членами виконкому погоджено безоплатну передачу пересувних сміттєвих контейнерів SULO з балансу комунальної установи  «цент безпеки і життєдіяльності громади» Ратнівської селищної ради на баланс Ратнівського виробничого управління житлово-комунального господарства в кількості 10 штук. Надано Опорному закладу освіти «Гірниківський ліцей Ратнівської селищної ради», комунальній установі  «Центр безпеки і життєдіяльності громади», громадянам Бондару Денису Сергійовичу та Чесаку Валерію Тимофійовичу дозволи на видалення зелених насаджень. Затверджено акти приймання-передачі дров та щепи паливної з балансу комунальної установи «Центр безпеки і життєдіяльності громади» Ратнівської селищної ради на баланси комунальних установ громад. Всього передано 191 метр кубічний дров та щепи паливної.

На засіданні виконавчого комітету були розглянуті питання у сфері земельних відносин, зокрема погоджено створення штучних водойм громадянкам Тараневич Катерині Володимирівні  та Наход Богдані Валентинівні. Розглянуто питання погодження ТОВ «Повний кошик» проведення робіт по очищенню внутрігосподарських меліоративних каналів.

Членами виконавчого комітету одноголосно підтримано рішення про висунення кандидатури Кашуби Оксани Дмитрівни на присвоєння почесного звання «Мати-героїня.

Затверджено зміни до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради на 2024 рік.

Засідання виконавчого комітету в цілому пройшло виважено та конструктивно. З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті Ратнівської селищнї ради.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь