Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Річний звіт директора Здомишельського ліцею

Дата: 10.06.2024 08:37
Кількість переглядів: 402

Фото без опису

07 червня Ратнівський селищний голова Віталій Бірук, секретар селищної ради Людмила Гаврилюк, староста Здомишельського старостинського округу  Людмила Чернусь, начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Олександр Денисюк та заступник начальника управління - начальник відділу освіти управління гуманітарної політики Тетяна Данилюк взяли участь у річному звіті директора Здомишельського ліцею Ратнівської селищної ради.

У своєму звіті Анатолій Омелько, директор ліцею, зазначив, що завдяки облаштуванню селищною радою найпростішого укриття вдалося  охопити всіх учнів очною формою навчання в другому семестрі, адже в першому семестрі освітній процес здійснювався у змішаній формі, позмінно. Проаналізував роботу педагогів закладу з обдарованими дітьми та їх досягнення, організацію виховних, спортивних заходів та управлінський процес. Анатолій Борисович зазначив, що у 2023 році за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з ООП вдалось покращити матеріальну базу ресурсної кімнати. Акцентував увагу присутніх на потребі заміни твердопаливного котла та подякував працівникам за кошти і продуктові набори, які вони направляють на підтримку ЗСУ.

Ратнівський селищний голова Віталій Бірук звернувся до педагогів та зазначив, що саме вони мають навчити дітей критично мислити та бути адаптивними до реалій сьогодення. Зауважив, що заклад освіти став автономним і саме директор має приймати правильні управлінські рішення, які в результаті дадуть можливість раціонально використовувати бюджетні кошти, а селищна рада завжди готова підтримати конструктивні ініціативи дирекції. Подякував присутнім за волонтерство та підтримку ЗСУ, які забезпечують нам спокій.

Олександр Денисюк звернув увагу на необхідності прийняття раціональних управлінських рішень адміністрацією закладу, своєчасній підготовці до нового навчального року та опалювального періоду.

В ході обговорення увага присутніх акцентувалась на роботі директора як управлінця. Педагогів закладу цікавило цільове використання коштів  протягом навчального року. Разом з тим обговорили питання зміцнення матеріально-технічної бази закладу освіти.

Зі звітом директора ліцею можна ознайомитись на офіційному сайті закладу освіти.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь