Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Лютого, 2024 р., 10:50
10 лютого відзначила 91-й рік від дня народження жителька села Комарове АНДРОСЮК Тетяна Зіновіївна. Щирі вітання адресували їй від імені Ратнівської селищної ради та всієї громади Ратнівський селищний голова Віталій БІРУК та староста Жиричівського старостинського округу Сергій ВАШЕСТЮК. Гості висловили іменинниці слова вдячності, шани та щирого захоплення, побажали добра, здоров’я і нескінченного джерела енергії та оптимізму.
09 Лютого, 2024 р., 19:47
09 лютого 2024 року в рамках проекту «Впровадження Національного механізму взаємодії субʼєктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми у Волинській області» за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та фінансової підтримки Агенства США з міжнародного розвитку в Ратнівську селищну раду з робочим візитом завітала голова  ГО «Волинські перспективи» Ніна ПАХОМ’ЮК. З цієї нагоди в селищній раді відбулася робоча зустріч за участі заступника голови селищної ради з питань діяльності виконавчих органів ради Олени АНТОНЮК, директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради  Ірини КОСТЮЧИК та фахівців закладу, заступника начальника Ратнівського відділу Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості Сергія ФІЛЮКА а також старост старостинських округів громади Миколи КОРНЕЛЮКА, Сергія ВАШЕСТЮКА, Івана ТЕРЕЩУКА та Людмили ЧЕРНУСЬ.
09 Лютого, 2024 р., 19:44
08 лютого 2024 року в місті Володимирі на базі Володимирської дитячо-юнацької спортивної школи імені Олексія Зінкевича відбувся чемпіонат Волинської області з боротьби вільної серед юнаків та дівчат 2009-2011 років народження та Відкритий чемпіонат Володимир-Волинської міської територіальної громади з боротьби вільної серед юнаків та дівчат 2013 року народження та молодших.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь