Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Листопада, 2023 р., 16:15
За ініціативи Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та за сприяння першої леді України, у співпраці з Фондом Народонаселення ООН в Україні, в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» імплементується кампанія «Зроби крок. Чуйність перемагає насильство». Акція говорить про прості та посильні дії, що здатні розв'язати велику проблему домашнього насильства та підтримати людей, які могли постраждати.
24 Листопада, 2023 р., 11:46
01 грудня 2023 року завершується перехідний період, протягом якого заповнення платниками податків реквізиту «Призначення платежу» під час сплати податків, зборів, інших платежів та єдиного внеску було можливе у неструктурованому форматі.
24 Листопада, 2023 р., 11:45
Ратнівська селищна рада повідомляє про процедуру громадського обговорення пропозиції щодо ініціювання співробітництва між Ратнівською селищною територіальною громадою та Велимченською сільською територіальною громадою у сфері містобудування та архітектури у формі делегування виконання окремих завдань з передачею відповідних ресурсів. Пропозиції та зауваження подавати в письмовій формі на поштову (44101 Волинська область, Ковельський район, смт Ратне, вулиця Центральна, 19) та електронні адреси Ратнівської селищної ради (ratnosel@ukr.net) протягом усього періоду громадського обговорення але не пізніше 10.00 години     01 грудня 2023 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь