Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Грудня, 2021 р., 19:52
Діяльність у сфері благоустрою населених пунктів спрямовується на створення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, збереження і охорону навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення. Так у селищі Ратне вже не один рік поспіль існує проблема звалища побутових відходів по вулицях. Ратнівська селищна рада веде активну боротьбу за чистоту та охайність території селища та населених пунктів громади, постійно прибираючи її від  накопичення побутових відходів  та підтримуючи в належному санітарно-технічному стані. Сьогодні Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради вжив заходів біля сміттєвих баків по вулиці Проектної із прибирання щодо упорядкування та приведення до належного естетичного та санітарного стану. Дотримання правил благоустрою передбачає належне поводження з побутовими відходами. Забороняється вивезення великогабаритних відходів, ремонтного сміття, листя та гілля дерев у невстановлені для цього місця. Нагадуємо, за порушення Правил благоустрою установлюється адміністративна відповідальність.
30 Листопада, 2021 р., 15:56
  Селищний голова Віталій Бірук взяв участь у ознайомчій онлайн зустрічі з розробки стратегії розвитку громад в рамках Програми «ULEАD з Європою», де обговорено, як експерти працюватимуть з громадами, та домовлено про підготовчі кроки, що їх має зробити кожна відібрана громада для організації злагодженої та дієвої роботи.    Сектор економіки, регіонального розвитку та залучення інвестицій
30 Листопада, 2021 р., 09:43
У Виконавчому комітеті Ратнівської селищної ради розпочинається робота зі складання бюджету на 2022 рік, зокрема з 1 по 3 грудня буде проводитись розгляд бюджетних запитів установ та закладів за участю їх керівників.
30 Листопада, 2021 р., 09:25
З 1 січня 2022 року в усіх закладах освіти  Ратнівської селищної ради буде запроваджено чотиритижневе (сезонне) меню.  Саме з цією метою 29.11.2021 в залі засідань Ратнівської селищної ради відбулася нарада керівників закладів освіти та медичних працівників щодо питань організації здорового харчування.  Участь у заході взяли:  Олена Антонюк – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради; Людмила Ковч – начальник фінансового відділу Ратнівської селищної ради; Володимир Ярмошук - депутат Ратнівської селищної ради; Дейнека Людмила Миколаївна – начальник відділу Ратнівського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області. Людмила Дейнека висвітлила питання щодо порядку організації харчування в закладах  освіти Ратнівської селищної ради; акцентувала увагу присутніх на дотриманні Постанови Кабінету Міністрів України № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку». Згідно нового Санітарного регламенту змінено підходи до організації харчування. Розроблено примірне чотиритижневе сезонне меню та щоденне меню-розкладка, яка буде враховувати особливі дієтичні потреби здобувачів освіти (у разі наявності), сезонність, наявні харчові продукти, порцію страв для різних вікових груп, а також відповідати вимогам санітарного законодавства та нормам харчування. Відповідно до нових норм, здобувачі освіти споживатимуть меншу кількість цукру та хліба, водночас збільшаться норми вживання фруктів, м’яса та молочних продуктів. У школах заборонено продавати снеки, чипси, сухарики, м’ясні та рибні продукти промислового виробництва, низку солодощів та цукерок. Тетяна Данилюк рекомендувала директорам закладів освіти посилити щоденний контроль за організацією харчування в закладі, провести внутрішню ревізію харчоблоку та забезпечити контроль за веденням ділової документації з харчування.  За результатами наради керівники отримали відповідні доручення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь