Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Травня, 2021 р., 08:27
Візьміть участь у Першій щорічній віртуальній бізнес-конференції та експо із серії популярних заходів Фундації «США - Україна» «УКРАЇНА У ВАШИНГТОНІ та світі: зміцнення партнерств через розвиток інновацій та стартапів».
06 Травня, 2021 р., 08:56
Привітання з Великоднем від Ратнівського районного будинку культури
29 Квітня, 2021 р., 12:15
Працівниками Ратнівської філії Ковельського ДЕД розпочато ямковий ремонт вулиць Газіна та Каштанова. Також працівники Ратнівського ВУЖГ проводять заміну ламп на вуличних ліхтарях селища.
29 Квітня, 2021 р., 09:40
28 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Ратнівської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Віталія Бірука. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Зокрема члени виконкому підтримали проєкт рішення про затвердження тарифів на платні медичні послуги з медичного обслуговування, які надає комунальне некомерційне підприємство «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради, окрім тих, які згідно з чинним законодавством надаються безкоштовно. З питань галузі освіти підтримано рішення про призупинення освітнього процесу в закладах дошкільної освіти селища Ратне та дошкільних відділеннях навчально-виховних комплексів закладів загальної середньої освіти Ратнівської селищної ради задля того, аби підготувати приміщення та обладнання закладів до нового навчального року. Питання, які розглядались членами виконавчого комітету:  про затвердження типової форми контракту з керівником комунального підприємства;  про присвоєння громадянам адреси об’єкту будівництва;  про надання дозволу на видалення зелених насаджень;  про висунення кандидатур на присвоєння почесного звання «Матір-героїня»;  про утворення робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення на території населених пунктів Ратнівської селищної ради тощо.  З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь