Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Травня, 2021 р., 10:55
18 травня у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбулось свято вшанування учасників всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021». Відрадно, що з чотирьох номінацій  конкурсу «Учитель року-2021" маємо чотири лауреати, які нагороджені Почесними грамотами управління освіти і науки облдержадміністрації та грошовими преміями: у номінації «Керівник закладу освіти» -  Ковч Олександр Миколайович, директор НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Гірники (ІІ місце);  у номінації «Українська мова і література» – Горох Валентина Володимирівна, вчитель української мови і літератури НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Гірники (ІІ місце); у номінації «Трудове навчання» – Горох Оксана Олександрівна, вчитель трудового навчання НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Жиричі (ІІ місце); у номінації «Математика» – Кіпень Наталія Петрівна, вчитель математики НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня № 1-гімназія імені Героя Радянського Союзу В. Газіна» смт Ратне (ІІІ місце). Вітаємо переможців!!!
17 Травня, 2021 р., 12:02
17 квітня під керівництвом селищного голови Віталія Бірука відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступників селищного голови, секретаря ради, керівників підрозділів Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради, керівників установ, організацій та старост відповідних сіл. Нарада розпочалась з представлення новопризначеного завідувача сектору економіки, регіонального розвитку та залучення інвестицій Євгена Савлука. На зібранні підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період. Також обговорено актуальні питання життєдіяльності громади, які стосувались соціальної, житлово-комунальної сфери, культури, економіки та освіти. По закінченню апаратної наради селищним головою було надано ряд доручень окремим керівникам структурних підрозділів, установ та організацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь