Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Квітня, 2024 р., 16:19
Чистота населених пунктів - чи не найголовніший атрибут затишної та комфортної громади і починається вона із сумлінного ставлення її жителів до себе та довкілля, зі злагодженої роботи комунальних служб, селищної ради. Зазвичай смітять всі, прибирають сотні, а платять, на жаль, одиниці. Але чистота громади - справа всіх і кожного.
10 Квітня, 2024 р., 15:24
10 квітня 2024 року в залі засідань Ратнівської селищної ради  відбулось перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Опорного закладу освіти «Ратнівський ліцей  № 1 Ратнівської селищної ради». 
10 Квітня, 2024 р., 14:13
Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
09 Квітня, 2024 р., 11:58
Кабінет Міністрів України постановою № 261 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 13.03.2022 № 303 і від 03.05.2022 №550» ухвалив рішення про відновлення позапланових заходів державного ринкового нагляду щодо усіх видів продукції, а також планових та позапланових перевірок нехарчової продукції у трьох пріоритетних напрямках Угоди АСАА (Угоди про оцінку відповідності та прийняття промислової продукції), що включають електромагнітну сумісність, низьковольтне електричне обладнання та безпеку машин і механізмів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь